Duurzame wegwerpverpakkingen
& milieuvriendelijke herbruikbare verpakkingen

Is jouw passie om gasten een culinaire ervaring te bieden? Heb je een winkel met liefdevolle cadeau-ideeën, hoogwaardige decoratieartikelen of iets vergelijkbaars? Heb je een duurzame zero-waste winkel? Met onze duurzame eenmalige en herbruikbare verpakkingen richten we ons specifiek op jou! Of je nu een restaurateur, cateraar, foodtruck-eigenaar of winkelier bent - wij verpakken jouw gerechten, producten en artikelen! Te beginnen met Food-Service verpakkingen voor de horeca in het take-away, buitenshuis en to-go segment, maken nu verschillende sectoren gebruik van ecobiopack-verpakkingen. Onze verpakkingen zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen – de enige duurzame oplossing, vooral voor wegwerpverpakkingen. Duurzaamheid staat centraal in ons handelen. We willen onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk houden en het milieu beschermen. Met onze duurzame verpakkingen kan je vooral je buitenshuis verkoop milieuvriendelijker maken – voor een groenere toekomst!

Grote selectie van verpakkingen gemaakt van verschillende duurzame materialen

Traditionele plastic verpakkingen zijn al gedeeltelijk verboden door het SUPD-verbod van 2021. Wij hebben sinds onze oprichting meer dan tien jaar geleden ingezet op duurzame verpakkingen in de food-service sector. Gedurende deze tijd hebben we onze eigen oplossingen voor eenmalig en herhaaldelijk gebruik ontwikkeld – zoals onze Palmware® range of onze Häppy producten van biocompound. Onze verpakkingen zijn onder andere gemaakt van suikerriet, bamboe, gerecycled papier, houtvezel of palmblad. Er zijn voldoende duurzame alternatieven voor het produceren van milieuvriendelijke verpakkingen. Veel van onze wegwerpverpakkingen zijn recyclebaar en/of biologisch afbreekbaar. Vooral voor wegwerpservies zijn duurzame materialen erg belangrijk. Het onderwerp herbruikbare verpakkingen is nu ook onmisbaar geworden. Hier gebruiken we ook duurzame grondstoffen voor. Veel van onze herbruikbare verpakkingen zijn exacte replica's van de bijbehorende wegwerpverpakkingen. Dus als je bijvoorbeeld onze wegwerp kartonnen schalen gebruikt, is er een bijpassend herbruikbaar product in dezelfde maat. Onze herbruikbare alternatieven zijn vaatwasmachinebestendig, magnetronbestendig en stapelbaar. Bovendien zijn de bijbehorende wegwerp- en herbruikbare producten compatibel met elkaar. Dus een wegwerpdeksel past ook op de bijbehorende herbruikbare schaal. Handig en slim!

Onze intentie – biologisch en klimaatvriendelijk verpakken!

We leven duurzaamheid. Daarom compenseren wij als eerste Europese leverancier van food-service verpakkingen al onze CO2-emissies. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen. Onze artikelen zijn daarom voor 100 procent CO2-gecompenseerd - van teelt tot productie, transport en afvalverwerking. Wij noemen dit Climate Safe 360°. Bovendien proberen we onze transportroutes zo kort mogelijk te houden. Daarom kopen we meer dan 50 procent van onze artikelen in Europa. Veel van de producten zijn voorzien van betrouwbare keurmerken zoals het FSC® of het PEFC-keurmerk.

NIEUW in ons assortiment


Ontdek onze nieuwe producten in kleurrijke ontwerpen, met praktische functies en veelzijdige toepassingen. Sommige van de gloednieuwe items worden zelfs geleverd met exclusieve kortingen!


Ontdek nu alle nieuwe items

We hebben tot nu toe
0
kg CO2 gecompenseerd!