Dear greenboxer,
Due to general bottlenecks in the transport logistics (Parcel services and forwarding agencies) extended delivery times need to be expected. We are currently trying to book additional capacity with other service providers to overcome these bottlenecks as soon as possible.

375 ml soepkom voor een tussendoortje

Deze kwalitatief hoogwaardige ribbelbeker is uitstekend geschikt voor warme tot zelfs hete soepen. Dankzij de buitenste ribbelzijde raakt de hitte niet zo snel aan de buitenzijde van de beker. Zo kunt u de beker comfortabel meenemen en de inhoud zonder problemen nuttigen. Het volume van de beker tot aan de rand bedraagt ca. 485 ml.Deze kwalitatief hoogwaardige ribbelbeker is uitstekend geschikt voor warme tot zelfs hete soepen. Dankzij de buitenste ribbelzijde raakt de hitte niet zo snel aan de buitenzijde van de beker. Zo... Meer informatie »
Sluit het venster
375 ml soepkom voor een tussendoortje

Deze kwalitatief hoogwaardige ribbelbeker is uitstekend geschikt voor warme tot zelfs hete soepen. Dankzij de buitenste ribbelzijde raakt de hitte niet zo snel aan de buitenzijde van de beker. Zo kunt u de beker comfortabel meenemen en de inhoud zonder problemen nuttigen. Het volume van de beker tot aan de rand bedraagt ca. 485 ml.

Sluiten filters
  •  
Braune Bio Riffel Suppenbecher, 375 ml
Bruine bio ribbel soepbeker, 375 ml
€ 69,90 *
Prijs per st.: 0,140 €

In voorraad

DFC08740
Laatst bekeken