Dear greenboxer,
Due to general bottlenecks in the transport logistics (Parcel services and forwarding agencies) extended delivery times need to be expected. We are currently trying to book additional capacity with other service providers to overcome these bottlenecks as soon as possible.

Composteerbare zakjes met PLA coating

Hier vindt u al onze blokzakken die zijn voorzien van een biologische coating. Dankzij de coating van PLA zijn ze volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Ook de zichtvensters zijn geproduceerd van het bio kunststof PLA. De bio blokzakken zijn helaas niet geschikt voor sterk aromatische en sterk vethoudende waren.Hier vindt u al onze blokzakken die zijn voorzien van een biologische coating. Dankzij de coating van PLA zijn ze volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Ook de zichtvensters zijn... Meer informatie »
Sluit het venster
Composteerbare zakjes met PLA coating

Hier vindt u al onze blokzakken die zijn voorzien van een biologische coating. Dankzij de coating van PLA zijn ze volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Ook de zichtvensters zijn geproduceerd van het bio kunststof PLA. De bio blokzakken zijn helaas niet geschikt voor sterk aromatische en sterk vethoudende waren.

Sluiten filters
  •  
TOPSELLER!
Braune Bio Blockbeutel mit Fenster & Clipband, M
Bruine bio blokzakken met venster & clipband, M
€ 94,90 *
Prijs per st.: 0,237 €

In voorraad

DRE02780
TOPSELLER!
Braune Bio Blockbeutel mit Fenster & Clipband, L
Bruine bio blokzakken met venster & clipband, L
€ 109,90 *
Prijs per st.: 0,275 €

In voorraad

DRE02790
Braune Bio Blockbeutel mit Fenster & Clipband, S
Bruine bio blokzakken met venster & clipband, S
€ 94,90 *
Prijs per st.: 0,190 €

In voorraad

DRE02760
Laatst bekeken